Тренінг-курс: "Європейський досвід енергозаощадження та шляхи практичної реалізації в Україні"

28 грудня 2020 р.

14, 16, 17 грудня 2020 року в рамках проекту Жан Моне "Виклики енергоефективності: співпраця України з ЄС" були проведені ряд тренінг-курсів на тему: "Європейський досвід енергозаощадження та шляхи практичної реалізації в Україні". Заходи були організовані для студентів другого рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 183 «Технології захисту навколишнього середовища», 192 «Будівництво та цивільна інженерія» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Даний курс забезпечив формування навиків екологічного, енергостійкого та безпечного стилю життя. Учасники визначили правила енергоефективної поведінки членів суспільства та їх реалізацію. Студенти долучились до обговорення розробки системи фінансового, адміністративного та поведінкового стимулювання енергозбереження в Україні та ЄС.

Всі учасники заходів активно дискутували щодо питань енергозбереження та використання європейського досвіду енергозаощадження в Україні.