«Building Innovations-2021». Секція 3 «Впровадження європейських стандартів та принципів енергоефективності» ( в рамках проекту Жан Моне Еразмус+)

31 травня 2021 р.

20 травня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулася IV Міжнародна українсько-азербайджанська науково-практична конференція «Building Innovations-2021», на якій наукові напрацювання у сфері будівельних технологій, енергоефективності та архітектурних рішень презентували науковці з 36 закладів вищої освіти України, Азербайджану, Польщі, Хорватії, Грузії, Туреччини, Індії та Казахстану.

Цьогорічну українсько-азербайджанську конференцію науковці присвятили обговоренню проблем розвитку будівельних конструкцій, технології й техніки, планування міст, будівель та інженерних мереж, питанням енергоефективної економіки. Українські та азербайджанські науковці презентували результати наукових досліджень і визначали перспективи розвитку будівельної галузі, підготовки фахівців та наукових кадрів. До наукової дискусії долучилося понад 200 учасників.

В рамках програми Еразмус+ Жан Моне «Виклики енергоефективності: співпраця України з ЄС» (номер реєстрації 599740-EPP-1-2018-1-UA-EPPJMO-MODULE) в Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» було проведено секційне засідання на тему: «Впровадження європейських стандартів та принципів енергоефективності». Учасники засідання презентували свої напрацювання у сфері енергоефективності в Україні та ЄС та обговорили результати спільних наукових досліджень, які мали науково-дослідницький та прикладний характер.

За результатами IV Міжнародної українсько-азербайджанської науково-практичної конференції «Building Innovations-2021» сформовано збірник матеріалів, з яким можна ознайомитися на офіційному сайті Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Програма