ВОРКШОП ДЛЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ НА ТЕМУ: «ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ В БУДІВНИЦТВІ» З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ

 

11 жовтня 2018 року в стінах Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулася зустріч активу Ради молодих учених з почесним професором ПолтНТУ, членом правління Народного Банку (Німеччина) Гюнтером Штолем, начальником відділу супроводу операцій та гарантії якості Народного Банку (Німеччина) Уве Шрагом та Іриною Клаас.

Представники делегації з Німеччини провели воркшоп присвячений питанням енергозбереження в будівництві. Молоді учені ПолтНТУ активно приймали участь у обговоренні питань досвіду пасивного будівництва, а також фінансування енергоефективних проектів та заходів в Німеччині.

Присутні молоді науковці представили результати своєї наукової діяльності та запропонували можливі шляхи реалізації нових ідей перспективної молоді.

В рамках проведеного заходу команда викладачів ПолтНТУ презентувала головні напрямки проекту Еразмус+ «Виклики енергоефективності: співпраця України з ЄС». Презентації учасників і запрошених гостей викликали жваві й цікаві дискусії та обговорення. Молоді учені висловили щиру подяку європейським колегам за проведений захід та можливість обміну креативними ідеями та думками.